Sportsman XP 1000 S


Sportsman XP 1000 S

  • Årsmodell: 2021
  • 27- tommers Duro Powergrip
  • 226 kg lastekapasitet
  • 830 kg trekkapasitet
  • 29 cm fjæringsvei i front
  • 35,5 cm fjæringsvei bak

Verdens største og råeste:
Polaris har gjenskapt ATV som et kjøretøy, med gjennomgående endringer. Med aggressive 56-tommers (144,2cm) sporvidde forbedres egenskaper og stabilitet radikalt. Grove Duro Powergrip dekk gir maksimalt grep og kontroll, og ekstreme 35,5cm fjæringsvei takkler det mest nådeløse terreng.

Ny tvers gjennom:
Hele rammen på Sportsman XP 1000 S EPS er ny og designet med det for øyet å funke sammen med de ekstreme egenskapene som kjøretøyet ellers er i besittelse av. Et offensivt design med fleksible komponenter gir trygghet uansett terreng og kjøreforhold. Sportsman forener alle egenskaper som trengs for at du skal ta alle utfordringer i terrenget.

En nyhet for verden:
Den helt nye Sportsman XP 1000 S er modellen som tar pusten der andre holder igjen. Dette er modellen med framragende innovasjon. Den definerer et nytt nivå man trodde var uoppnåelig. Den gir deg følelsen av å mestre – den gir deg selvtillit og flytter grensen for det man tidligere mente var umulig. I den virkelige verden blir ikke suksessen målt med pene data på skjerm. Sportsman XP 1000 S er nådeløs, også i et terreng der ingen får gratispass og fiasko ikke er et alternativ.

Lengre fjæringsvei, mer kontroll:
Nye Sportsman XP 1000 S har en rekke unike løsninger inkludert et nytt fjæringssystem med lang vandring, som takkler terrenget med en komfort du ikke har opplevd før.

Konstruert for å innfri:
Sportsman XP 1000 S er en helt ny modell. Vi ønsket simpelthen å gjøre enda mer enn du kunne forestille deg, fullt og helt. Polaris definerer et nytt nivå med sin lastekapasitet på 226kg. Sportsman innfrir mer enn du kunne ane.

Tekniske data for Sportsman XP 1000 S (T3b)
Motor 2 syl 4-takt SOHC
Volum 952cc   /90 hk
Gir Automatisk P / R / N / L / H
Drivlinje Hi Perf. Close Ratio AWD/ 2WD
AWD All Wheel Drive- Ja
EBS Servostyring- Ja
ADC Active Decent Controll- Ja
Fremre hjuloppheng Hvelvet doble A- armer, 290 mm fjæringsvei
Bakre hjuloppheng Individuell med doble A-armer, 355 mm fjæringsvei
Forbrems/ bakbrems Hydrauliske skrivebremser
Parkeringsbrems Parkeringsposisjon girkasse, låsbar håndbrems
Dekk foran 27 x 9-14 Duro PowerGrip
Dekk bak 27 x 11-14 Duro PowerGrip
Tørrvekt 450 kg
Lengde 2349 mm
Bredde 1442 mm
Høyde 1435 mm
Tankvolum 19,9 liter
Bakkeklaring 305 mm
Akselavstand  1458 mm

Pris: kr 139.900 eks. mva (kr 174.875 inkl.mva)
Denne prisen er uten ekstrautstyr. Be oss om tilbud med det utstyret du ønsker.