RZR XP4 1000 EPS


Egenskaper: 

  • 4 seter
  • 110 hk ProStar HO 999
  • 162,5 cm bredde
  • 40,6 / 45,7 cm fjæringsvei
  • Walker Evans needle støtdempere
  • 34,3 cm bakkeklaring
  • 29″ Maxxis Big Horn dekk

Pris fra kr: 279.875 inkl.mva

Tekniske data for RZR 64 XP4 1000 EPS
Motor 2- syl 4-takt DOCH
Volum 999 cc / 110 hk
Drivstoffsystem EFI
Girsystem Automatisk PVT P/R/N/L/H
Drivlinje Hi Perf. On Demand AWD/2WD
Kjøling  Væskekjølt
ADC  Ja
Fjæring foran Individuell med doble A-armer, 406 mm fjæringsvei. Justerbar Walker Evans- dempere
Fjæring bak Individuell med doble A-armer, 457 mm fjæringsvei. Justerbare Walker Evans- dempere
Brems foran/bak Hydraulisk skivebrems
Felger Aluminium
Dekk foran 29 x 9 R14 Maxxis Bighorn
Dekk bak 29 x 11 R14 Maxxis Bighorn
Tørrvekt 722 kg
Lengde 3708 mm
Bredde 1626 mm
Høyde 1873 mm
Tankvolum 36 liter
Bakkeklaring 343 mm
Akselavstand 2972 mm

Pris: Kr 223.900 eks.mva (275.879 inkl.mva)

Veiviseren i terrengkjøring
Trenden viser at flere og flere har valgt RZR til terreng kjøring. At RZR XP 1000 viser vei forstår man når man vet at den er nøye konstruert med tanke på balanse i chassis i lag med kombinasjon av motoreffekt, fjæring og smidighet for den mest komplette kjøreopplevelsen uansett forhold.

Jevn i kraft
Hjerte og sjela til RZR XP 1000 4 er at den har den rette motor kraften, kraft som kommer momentant når du trenger den og forholder seg myk og sterk. ProStar motoren leverer en høy toppeffekt og et solid bunndrag, noe som gir en kraftig akselerasjon som kommer momentant når du ønsker det.

Fjæring i toppklasse
Steiner, stubber, myrer og tuer, ja omtrent ingen former for hinding er i veien for RZR XP1000 4. Med 45,7 cm utnyttbar fjæringsvei og race inspirert Walker Evans Needle støtdempere passerer du hindringer komfortabelt og sikkert.

Velkjent smidighet 
Sammensettningen av ett balansert chassis, fjæring, styrefølelse og motorkraft gir en utrolig forutsigbarhet, noe som igjen gir smidighet og terrengegenskaper i toppklasse, dette gjenspeiles i utallige mesterskapstitler.

Aggressivt utseende
Med skarpe kanter og vinkler har RZR et maskulint og aggressivt utseende som forteller at dette er et seriøst kjøretøy. Det seriøse budskapet blir enda mer forsterket med avansert digital instrumentering og LED belysning.

Tilpasset og avansert innredning
Interiøret og eksteriøret er tilpasset hverandre for å gi best mulig fri sikt fremover slik at full kontroll og sikkerhet oppnås. Samtidig er den digitale dashbord instrumenteringen lettlest, selv i høye hastigheter.

True On- Demand, ekte firehjulsdrift
Stol på at du har maksimal fremkommelighet med et firehjulstrekk system som lynkjapt og automatisk overfører kreftene til hjulene med mest grep.